Σκαλτσούνια
Υλικά
| |
Κατασκευη 1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι και όταν δέσει ρίχνουμε σιγά-σιγά τα καρύδια, την ψίχα του ψωμιού, την κανέλα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. 2. Αφήνουμε τα μίγμα μας να πάρει δυο-τρεις βράσεις, το κατεβάζουμε από την φωτιά, το σκεπάζουμε με μία πετσέτα και το αφήνουμε να κρυώσει. 3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε στην άχνη |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου