Υλικά
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Χτυπάμε μέχρι εκτόνωσης τα ασπράδια σε μαρέγκα, τα βάζουμε στο ψυγείο. 2. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε έναν-εναν τους κρόκους. 3. Διαλύουμε στο γάλα την αμμωνία, ρίχνουμε το αλεύρι και το γάλα στο μίγμα μας και στο τέλος ενσωματώνουμε την μαρέγκα (γίνεται μια μαλακιά ζύμη). 4. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε. καλή επιτυχία |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου