Υλικά
| |
Κατασκευη1. Δουλεύουμε το λάδι, την ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και σόδα σε μία λεκάνη και προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι (όσο πάρει) ώστε η ζύμη μας να γίνει πολύ μαλακιά. 2. Πλάθουμε πολύ μικρά κουλουράκια, τα περνάμε από το σουσάμι (από την μία πλευρά), τα βάζουμε σε ένα ταψί έτσι ώστε να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους (φουσκώνουν) και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 C για 15 λεπτά το πολύ. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου