Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ~2~(NTR)


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

 YΛΙΚΑ

200 γραμμαρια βουτυρο
200γραμμαρια ζαχαρη
½ κιλο αλευρι
2 αυγα
2κουταλακια μπεικιν παουερ
2βανιλιες
1/2κιλο μαρμελαδα (κιδωνι )η (βερυκοκο)



ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Δουλευουμε το βουτυρο με τη ζαχαρη μεχρις οτου ασπρισει
Κατοπιν ριχνουμε τα αυγα και τα δουλευουμε.Ριχνουμε το μπεικιν
Επειτα ριχνουμε το αλευρι και τις βανιλιες
Τελος στρωνουμε τη ζυμη,πανω από τη ζυμη στρωνοιυμε τη μαρμελαδα,εχουμε κρατησει λιγη ζυμη και πλαθουμε  μπαστουνακια και τα βαζουμε πανω από τη μαρμελαδα σχηματιζοιντας τετραγωνακια. Και τα ψηνουμε.Στους  180 βαθμους.

1 σχόλιο: