Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΡΥΖΙ ΠΙΛΑΦΙ (NTR)



(1 πιατο βαθυ νερο)
2 φλυτζανια(καφε) ΡΥΖΙ

Οσα ατομα εχουμε τοσα θα βαζουμε φλυτζανια ρυζι και νερο

Αφου ετοιμασουμε το κρεας (κοκκινιστο,όπως στην μακαροκαδα)
Θα βγαλουμε το κρεας σε μια πιατελα και θα αφησουμε στην κατσαρολα τη σαλτσα,θα συμπλρωσουμε οσα ατομα είναι τοσα βαθια πιατα νερο, θα τα αφησουμε να παρουν βραση και τοτε θα ριξω τα αναλογα φλυτζανακια ρυζι (οσα ατομα είναι) και θα τα αφησουμε να βρασουν.
Όταν βρασει το ρυζι θα καψω μια-με δυο κουταλιες βουτυρο στο τηγανι και θα το ριξουμε στο ρυζι.

Το πιλαφι μας είναι ετοιμο.
Το σερβιρουμε με το κρεας.

ΡΥΖΙ ΣΟΥΠΑ
Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους


1 ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ (ΚΑΦΕ) ρυζι

Οσα ατομα είναι,τοσα θα βαζουμε νερο και ρυζι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου