(1 πιατο βαθυ νερο)
2 φλυτζανια(καφε) ΡΥΖΙ
Οσα ατομα εχουμε τοσα θα βαζουμε φλυτζανια ρυζι και νερο
Αφου ετοιμασουμε το κρεας (κοκκινιστο,όπως στην μακαροκαδα)
Θα βγαλουμε το κρεας σε μια πιατελα και θα αφησουμε στην κατσαρολα τη σαλτσα,θα συμπλρωσουμε οσα ατομα είναι τοσα βαθια πιατα νερο, θα τα αφησουμε να παρουν βραση και τοτε θα ριξω τα αναλογα φλυτζανακια ρυζι (οσα ατομα είναι) και θα τα αφησουμε να βρασουν.
Όταν βρασει το ρυζι θα καψω μια-με δυο κουταλιες βουτυρο στο τηγανι και θα το ριξουμε στο ρυζι.
Το πιλαφι μας είναι ετοιμο.
Το σερβιρουμε με το κρεας.ΡΥΖΙ ΣΟΥΠΑ
1 ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ (ΚΑΦΕ) ρυζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου