Μους σοκολάτας
Υλικά
| |
Κατασκευη1. Λιώνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια σε μπεν μαρί. 2. Σε άλλο μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας προσεκτικά και ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους χτυπώντας με σύρμα. 3. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε σιγά-σιγά στην κρέμα. 4. Μοιράζουμε τη μους σε 6 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο. 5. Οταν είναι να τα σερβίρουμε, τα γαρνίρουμε. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου