Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Λάχανο με αυγολέμονο (NTR)

 


Υλικά και εκτέλεση
  • Βράζετε για λίγα λεπτά το λάχανο ή φύλλα του λάχανου. Πετάτε το νερό.
  • Σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίζετε 1 μεγ. κρεμμύδι χωρίς λάδι, ρίχνετε το βρασμένο λάχανο σε κομματάκια και ανακατεύετε. 
  • Προσθέτετε νερό (βραστό καλύτερα) να σκεπάσει το λάχανο, αλάτι, πιπέρι και το αφήνετε να βράσει με μισό κλειστή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Αν δεν έχει βράσει και έχει πιει το νερό προσθέτετε λίγο ακόμα ζεστό
  • 0ταν είναι έτοιμο σβήνετε την φωτιά και ετοιμάζετε το αυγολέμονο. Στο μούλτι χτυπάτε 1 αυγό, με την κουτάλα παίρνετε 1 ή 2 κουταλιές από το ζουμί και 1 κουτάλα φύλλα λαχνό. Τα χτυπάτε να γίνουν σαν σως και τα περιχύνετε
Προσθέτετε λεμόνι μετά στο πιάτο
Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου