Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γαλέτα (NTR)

Υλικά
  • 2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης
  • 1 κουτ. σούπας πίτουρο σιταριού
  • 1 αυγό
  • 2 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα – Fromage Blanc 0% μάρκα Carrefour
  • 1/5 κουτ. σούπας λάδι
Κατασκευη
  • Ανακατεύετε σε ένα μπολ το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, το Fromage Blanc και το αυγό.
  • Λαδώνετε ένα αντί κολλητικό τηγάνι.
Ψήνετε το μίγμα για 2 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλήσει από το τηγάνι και την γυρνάτε από την άλλη μεριά σαν κρέπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου