Υλικά
3 κουταλιές χυμό φρέσκου λεμονιού
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
(κόκκινες, τοματίνια, πομοντόρια και αν βρείτε κίτρινες, πάρτε και από αυτές για να δώσετε χρώμα)
200 γρμ φρέσκια μοτσαρέλλα κομμένη σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
Πλύνε τις τομάτες και κόψε τις σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Τα τοματίνια κόψε τα στη μέση.
Στρώσε όμορφα τις φέτες τομάτας σε μια πιατέλα εναλλάξ με το τυρί μοτσαρέλλα.
Κατασκευη
Ριχνουμε τις τομάτες με τη σάλτσα και πασπάλισε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό. Πρόσθεσε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου