Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Kοτοσαλατα (NTR)




ΥΛΙΚΑ
                       1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου                        1 μαρούλι (σαλάτα)
                        1 ματσάκι ρόκα
                          200 γρ. ντοματίνια
                     1 πράσινη πιπεριά
                         1 κίτρινη πιπεριά (ή ότι άλλο χρώμα θέλετε)
                          1 κρεμμύδι (κατά προτίμηση κόκκινο)                           100 γραμμάρια τυρί
                          Λίγο λάδι
Κάρυ ή μείγμα μπαχαρικών για  
                          κοτόπουλο
                          Αλάτι                           Πιπέρι
Για τη σως:                         1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 Sour cream ή Crème Fraiche
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κόβετε το κοτόπουλο σε κομματάκια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά μαζί με τα μπαχαρικά το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ψηθεί και το αφήνετε να κρυώσει καλά. Όσο το κοτόπουλο κρυώνει κόβετε τις πιπεριές σε μέτρια κομμάτια. Το ίδιο κάνετε με το κρεμμύδι και το τυρί. Με τα χέρια σας κόβετε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια και τα στρώσετε σε μια μεγάλη πιατέλα. Πάνω στα μαρούλια στρώνετε τη ρόκα, τις πιπεριές , το κρεμμύδι τα ντοματίνια το τυρί και το κοτόπουλο.
Σε ένα μπολάκι αναμειγνύεται το γιαούρτι και τη sour cream και περιχύνετε με το μείγμα τη σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου