Υλικά
10 αυγά
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
| |
1. Χτυπάμε σε μία λεκάνη καλά τους κρόκους των αυγών με την ζάχαρη μέχρι το μίγμα μας να γίνει αφράτο.
2. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα.
3. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα στην λεκάνη και την μαρέγκα (με προσοχή) και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα μας να γίνει ομοιόμορφο.
4. Καίμε το βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί.
5. Στρώνουμε στο ταψί 4 φύλλα και βουτυρώνουμε ανάμεσά τους.
6. Προσθέτουμε από πάνω το μισό μίγμα, βάζουμε 2 φύλλα (βουτυρωμένα μεταξύ τους) και συνεχίζουμε με την μαρμελάδα.
7. Πάνω από την μαρμελάδα βάζουμε 2 φύλλα (βουτυρωμένα μεταξύ τους) και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα 4 φύλλα που τα βουτυρώνουμε μεταξύ τους πολύ καλά.
8. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει, την κόβουμε σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με την κανέλα και την άχνη
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου