Σελίδες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΑΚΙΑ(NTR)




ΖΥΜΗ για ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΑΚΙΑ



1          ποτηρι ΚΡΑΣΙ(αρετσινωτο)
2          ποτηρια καλαμποκελαιο
1         κουταλακι μπεικιν
λιγη κανελλα
Αλευρι (οσο παρει)
Ζαχαρη ΑΧΝΗ(πασπαλισμα)

Για τη Γεμιση

Καρυδοψυχα (1 πιατο βαθυ)
Μαρμελαδα (κατά προτιμηση)
Κανελλογαρυφαλλο Μια κουταλακι γλυκου)


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Σε μια λεκανη ριχνουμε το λαδι  το κραι λιγη κανελλιτσα
Και το αλευρι μας σιγα-σιγα και ζυμωνουμε..πλαθουμε στρογγυλλα η οβαλ τα γεμιζουμε με καρυδοψυχα κανελ/γαρυφαλλα και μαρμελαδα  τα κλεινουμε και τα τοποθετουμε στο ταψι μας..όταν ψηθουν τα πασπαλιζουμε με ΑΧΝΗ



           Καλη Επιτυχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου