Σελίδες

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ψαρονεφρι νε θυμαρι +Μελι (NTR)




ΥΛΙΚΑ

800 γρ. ψαρονέφρι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρου κόκκινο κρασί
Αλατοπίπερο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι μέλι


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, ρίξτε το κρέας σε κομμάτια. Το αφήνετε μέχρι να ροδίσει σε μέτρια φωτιά και τότε ρίξτε το πιπέρι και το αλάτι. Προσθέστε το κρεμμύδι και όταν μαραθεί σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη μουστάρδα και το θυμάρι ανακατεύοντας. Αφήνετε περίπου για ακόμα 8 λεπτά και προσθέστε αμέσως μετά το μέλι. Συνεχίστε το ανακάτεμα για δύο λεπτά περίπου... Σερβίρετε με σπυρωτό ρυζάκι!!
Καλη Ορεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου