Υλικά:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλάκι πελτέ
λίγο αλατοπίπερο
1 αβγό, χτυπημένο
200 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο και στραγγισμένο καλά
Για τη σάλτσα
100 γρ. άπαχο γιαούρτι
ξύσμα πορτοκαλιού
κάππαρη
πιπέρι
Εκτελεση
Ανακατεύετε καλά τον κιμά με το κρεμμύδι, τη
μουστάρδα, τον πελτέ και το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το αβγό και το κολοκυθάκι
και πλαθετε τα μπιφτέκια.
Αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά.
Αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά.
Ψήνετε στο γκριλ κάθε
πλευρά για 8 λεπτά περίπου.
Αναμειγνύετε το γιαούρτι με την κάππαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το πιπέρι. Περιχύνετε τα μπιφτέκια με το μείγμα αυτό και σερβίρετε με λαχανικά της αρεσκείας σας.
Αναμειγνύετε το γιαούρτι με την κάππαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το πιπέρι. Περιχύνετε τα μπιφτέκια με το μείγμα αυτό και σερβίρετε με λαχανικά της αρεσκείας σας.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου