ΥΛΙΚΑ
2 μικρά κομμάτια ψαρονέφρι ή 1 μεγάλο
1 κουτί μπίρας
2 φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο
200g μανιτάρια
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο κοπανισμένο
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζουμε σε μια λεκaνίτσα τη μπίρα και τοποθετούμε μέσα το ψαρονέφρι να μαριναριστεί για 1 ώρα.
Eτοιμάζουμε τη γέμιση.
Pίχνουμε στο μπλέντερ τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, λίγο αλάτι, πιπέρι, το γλυκάνισο, μια κουταλιά ελαιόλαδο και 2 κουταλιές μπίρα από τη μαρινάδα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός .
Παίρνουμε τα κομμάτια, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού τους ανοίγουμε μια τρύπα στη μέση και κατά μήκος.
Kατόπιν με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα ψαρονέφρια.
Bάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε καλά το κρέας να γίνει ροδοκόκκινο.
Σβήνουμε με ένα φλιτζάνι του καφέ μπίρα.
Xαμηλώνουμε το μάτι.
Tο σκεπάζουμε και το μαγειρεύουμε για 5 - 10 λεπτά.
Aλατοπιπερώνουμε.
Tο βγάζουμε, το κόβουμε φέτες και το σερβίρουμε γαρνίροντάς το με λαχανικά ή πατάτες τηγανητές.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου