Σελίδες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ρεβύθια σκορδαλιά (NTR)



Υλικά

250 γρ. ρεβιθια βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 κουταλιά σούπας ταχίνι
8 σκελίδες σκόρδο ψιλoκομμένο
αλατι Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Το χυμό μισού λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας λαδι



Εκτέλεση

Λιώνουμε τα ρεβίθια στο μπλέντερ.

 Προσθέτουμε το ταχίνι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το άλεσμα στο μπλέντερ ρίχνοντας λίγο λίγο το λάδι, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι. 
Δουλεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο. 
Το βάζουμε σε βαθιά πιατέλα και πασπαλίζουμε με την πάπρικα.
Σερβίρεται δροσερό.

Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου