Υλικά
1 κιλο Τσουκνίδες
2-3 Κρεμμύδια ξηρα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι Μάραθο ψιλοκομμένο
1 Αυγο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλο χωριάτικο, χοντρό
Εκτέλεση
Αν το μείγμα έχει πολλά υγρά, προσθέτουμε λίγο σιμιγδαλι η τριμμενη φρυγανια.
Στρώνουμε τον πάτο ενός καλά λαδωμένου ταψιού με ένα χωριάτικο φύλλο. Απλώνουμε το μείγμα των χόρτων και σκεπάζουμε με ένα δεύτερο φύλλο. Ενώνουμε τις άκρες των φύλλων και αλείφουμε με χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 50–60 λεπτά.
Κακη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου