Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΧΑΛΒΑΣ της ΓΙΑΓΙΑΣ ~5~(NTR)






Υλικά



1 κουτί φυτική σαντιγι (Ermol)

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί ταχίνι (ολικής άλεσης)

1 κοταλια  σουπας. γεμάτη μέλι

2 κουτιά εβαπορέ γάλα παγωμένο

καβουρδισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα 



Εκτέλεση

Σε μπολ χτυπάμε τη σαντιγι να  γινει αφρατη  ωραία και μετά συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γαλα, ύστερα το ταχίνι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο, αφράτο μείγμα.

Μετά σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε τα δύο κουτιά εβαπορέ γάλα.

Κλείνουμε το μπολ, το αφήνουμε για 2 ώρες στην κατάψυξη, μετά το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε και τότε προσθέτουμε και τα αμύγδαλα.

Τοποθετούμε παλι  το μπολ στην κατάψυξη και ξαναβγάζουμε μετά από δυο ωρες.

Κάνουμε το ίδιο για 2-3 φορές για να είναι το παγωτό μας αφράτο και χωρίς κρυστάλλους.

Σερβίρουμε και περιχύνουμε με μελι  από πάνω, και ασπρισμενα χονδροκομμενα αμυγδαλα !!!!
Καλη Επιτυχια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου