Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γρανιτα Σοκολατας (NTR)
















ΥΛΙΚΑ




400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

650γρ. νερό

100γρ. ζάχαρη

30γρ. μέλι







ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το μέλι και το νερό. (Να γινει σιροπι)
Αφού πάρει βράσει το σιρόπι το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.


Ομογενοποιούμε πολύ καλά την σοκολάτα με το σιρόπι και αδειάζουμε σ' ένα μεταλλικό σκεύος.

Βάζουμε την γρανίτα μας στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον. 

Το σερβίρουμε σε  ποτήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου