Σελίδες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Καρυδάκια (NTR)






 ΥΛΙΚΑ

6 Αυγά
6 ποτήρια καρύδια
3 ποτήρια φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλάκι μπέικιν-πάουντερ
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη
2 βανίλιες
λίγο ξύσμα λεμονιού
λίγη κανέλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσει το μείγμα.
 Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε τα καρύδια, τη φρυγανιά, το μπέικιν-πάουντερ, τις βανίλιες και το λεμόνι. 
Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα αυγά και τη ζάχαρη. 
Προσθέτουμε λίγη κανέλλα. 
Πλάθουμε το μείγμα στο σχήμα που θέλουμε και το τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. 
Ψήνουμε την καρυδάτα στους 180  βαθμούς κελσίου.
Καλη Επιτυχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου