Σελίδες

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων(NTR)



Υλικά

3 κουτ. σούπας ξύδι
2  κουτ. σούπας λάδι
4 κουτ. σούπας κετσαπ
1/8 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
1 πορτοκάλι χυμό
Αλάτι
 πιπέρι
1 κουταλακι  τσιλι
1 κουταλακι  πάπρικα γλυκιά

Κατασκευη

          Ανακατεύω και  μαρινάρω  τα κρέατα για ψήσιμο, και, αν θέλω, 
          κρατώ λίγη ποσότητα να βάλω στα ψημένα σαν σάλτσα.
                  
          Είναι υπέροχη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου