Σελίδες

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΡYΖΟΓΑΛΟ(NTR)



 ΥΛΙΚΑ

650 γραμ.ΓΑΛΑ
260 γραμ.Κρεμα Γαλακτος
50 γραμ.Ζαχαρη
Ξυσμα από ένα Πορτοκαλι
3 κουταλιες σουπας ΚΟΝΙΑΚ
100 γραμ.ΡΥΖΙ Καρολινα
½ κουταλακι Κανελα
1 Βανιλια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετουμε το Γαλα στη φωτια και την Κρεμα Γαλακτος
Αφηνουμε να αρχισει να βραζει και ριχνουμε το Ρυζι,τη Ζαχαρη, το Ξυσμα από ένα Πορτοκαλι,τη Βανιλια και ανακατευουμε συνεχεια.
Σιγοβραζουμε για 20 με 25 λεπτα ανακατευοντας συνεχεια και το Ριζογαλο μας είναι ετοιμο.
Σερβιρουμε Ζεστο.Τοποθετουμε  αν θελουμε, μελι,η φρουτα αρεσκειας μας.
Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου