Υλικά
Φύλλο κρούστας, 1 τεμαχ.
Πατάτα, 4 τεμαχ.
Ελιές μαύρες πάστα, 1 βαζάκι
Ελιές πράσινες με πιπεριά, 1 βαζάκι
Μαϊντανός, ½ ματσάκι
Θυμάρι, ή Ρίγανη, λίγο
Κρεμμύδι ξηρό, 2 τεμαχ.
Ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνα του τσαγιού
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και μετά τις περνάμε από το μούλτι.
Βάζουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες, την πάστα ελιάς (όχι πολύ ποσότητα), λίγο θυμάρι ή ρίγανη, μαϊντανό και τα κρεμμύδια, ανακατεύω και η γέμιση είναι έτοιμη.
Παίρνω 1 φύλλο, το λαδώνω ελαφρώς, παίρνω λίγη γέμιση, βάζω οριζόντια τη γέμιση και γυρνάω ρολό το φύλλο και βάζω στο ταψί, τα λαδώνω λίγο από πάνω. Ψήνω στους 180 º Βαθμούς για 40 λεπτά.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου