Σελίδες

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΤΑ ΕΛΙΑΣ (NTR)





          Υλικά

                        Φύλλο κρούστας, 1 τεμαχ.
                        Πατάτα, 4 τεμαχ.
                        Ελιές μαύρες πάστα, 1 βαζάκι
                         Ελιές πράσινες με πιπεριά, 1 βαζάκι
                         Μαϊντανός, ½ ματσάκι
                        Θυμάρι, ή Ρίγανη, λίγο
                         Κρεμμύδι ξηρό, 2 τεμαχ.
                         Ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνα του τσαγιού


 Εκτέλεση

Γέμιση
 Βράζουμε τις πατάτες και μετά τις περνάμε από το μούλτι. 
Βάζουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες, την πάστα ελιάς (όχι πολύ ποσότητα), λίγο θυμάρι ή ρίγανη, μαϊντανό και τα κρεμμύδια, ανακατεύω και η γέμιση είναι έτοιμη.
Παίρνω 1 φύλλο, το λαδώνω ελαφρώς, παίρνω λίγη γέμιση, βάζω οριζόντια τη γέμιση και γυρνάω ρολό το φύλλο και βάζω στο ταψί, τα λαδώνω λίγο από πάνω. Ψήνω στους 180 º Βαθμούς για 40 λεπτά.

Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου