Σελίδες

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΕΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ(NTR)




Υλικά

Μακαρόνια, 500 γρ., Νο 6
Φέτα,300 γρ.
Κρεμμύδι ξηρό,1 τεμαχ,ψιλοκομμένο
Ελιές Καλαμών,1 φλιτζάνα του τσαγιού, σε ροδέλες
Βούτυρο,2 κουταλ. της σούπας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1 ντοματα  σε κομματακια.
                                               1 κρεμα γαλακτος 
Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια. 
Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια τα οποία έχουμε σουρώσει, αφήνοντας λίγο ζουμί.
 Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα μισά μακαρόνια σε ένα ταψί  η πιρεξ,το οποίο έχουμε αλείψει πρώτα με βούτυρο για να μην κολλήσουν. 
Ρίχνουμε από πάνω  τη φέτα και μέρος των ελιών.
 Αλατίζουμε ελάχιστα. 
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια και από πάνω την υπόλοιπη φέτα τις ελιές,την ντοματα,  ριχνουμε σε ολη την επιφανεια (επανω)την κρεμα γαλακτος.
Ψήνουμε την μακαρονάδα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
Ενα ευκολο γρηγορο νοστιμοτατο  φαγητο...
Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου