Σελίδες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΓΟΠΙΤΑ(NTR)








Υλικα



1 κιλό κρέας λαγού κομμένο σε
χονδρό κιμά
½ κιλό φέτα τριμμένη
½ κιλό βούτυρο 
10 φύλλα χωριάτικα
αλάτι

πιπέρι.

Εκτελεση


Βράζουμε το κρέας του λαγού.

 Στραγγίζουμε το ζωμό και τον κρατάμε.
 Σε μια κατσαρόλα αναμιγνύουμε το κρέας, τη φέτα, το αλάτι, το πιπέρι και μία κουταλιά βούτυρο. 
Στρώνουμε δύο φύλλα στον πάτο του ταψιού, αφού τα έχουμε αλείψει με βούτυρο, συνεχίζουμε με γέμιση και μετά φύλλο-γέμιση μέχρι να τελειώσει η γέμιση.
 Για το τελείωμα βάζουμε 2-3 φύλλα από πάνω αφού τα περάσουμε με βούτυρο. 
 Ρίχνουμε από πάνω το ζουμί από το βρασμένο λαγό. 
Ψήνουμε την πίτα σε σιγανό φούρνο για 2 ώρες.
Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου