Σελίδες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΚΡΕΜΑ(NTR)




Τί θα λέγατε για ένα παγωτό το Σαββατοκύριακο;;όχι μόνον για τη δροσιά του αλλά και τη νοστιμιά του!!!!

ΥΛΙΚΑ
 
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250 γρ.κρέμα γάλατος
100 γρ.αμύγδαλα
100 γρ.αμύγδαλα ψημένα
100 γρ.φρουί – γκλασέ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφήνουμε στο ψυγείο το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλατος για 2-3 ώρες πριν τα μεταχειριστούμε.
Μετα αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διπλασιαστεί τον όγκο της.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας πάντα και 1 ποτήρι κρύο νερό, και τα αμύγδαλα  κοπανισμένα
και τα φρουί-γκλασέ ψιλοκομμένα.
Αλείφουμε τη φόρμα για παρφε  με λάδι και τη γεμίζουμε με το παγωτό.

Αφήνουμε να μείνει για 6 ώρες στην κατάψυξη.
Για να σερβίρρουμε, βρέχουμε τη φόρμα σε χλιαρό νερό και με μυτερό μαχαίρι ξεκολλάμε το παγωτό με μέλι η και  με σιρόπι σοκολατας...

Καλη Επιτυχια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου