Τί θα λέγατε για ένα παγωτό το Σαββατοκύριακο;;όχι μόνον για τη δροσιά του αλλά και τη νοστιμιά του!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250 γρ.κρέμα γάλατος
100 γρ.αμύγδαλα
100 γρ.αμύγδαλα ψημένα
100 γρ.φρουί – γκλασέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφήνουμε στο ψυγείο το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλατος για 2-3 ώρες πριν τα μεταχειριστούμε.
Μετα αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διπλασιαστεί τον όγκο της.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας πάντα και 1 ποτήρι κρύο νερό, και τα αμύγδαλα κοπανισμένα
και τα φρουί-γκλασέ ψιλοκομμένα.
Αλείφουμε τη φόρμα για παρφε με λάδι και τη γεμίζουμε με το παγωτό.
Αφήνουμε να μείνει για 6 ώρες στην κατάψυξη.
Για να σερβίρρουμε, βρέχουμε τη φόρμα σε χλιαρό νερό και με μυτερό μαχαίρι ξεκολλάμε το παγωτό με μέλι η και με σιρόπι σοκολατας...
Καλη Επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου