ΥΛΙΚΑ
4 αβγα
1 κουπα
κρεμα γαλακτος
1 κουπα
σπορελαιο
1 βανιλια
περιπου
1/2 κουπα
αλευρι
1 κ.σ.
μπεηκιν
1 κουταλια
σουπας ζαχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε ολα τα υλικα εκτος απο το αλευρι στο μιξερ.
μολις ενωθουν,ριχνουμε σιγσ σιγα το αλευρι,μεχρι να πετυχουμε ενα
μιγμα σχεδον σαν του κεικ,ισως λιγο πιο νερουλο.
Ψηνουμε μια μια στο ειδικο μηχανημα για βαφλες,και γεμιζουμε με
μερεντα,μαρμελαδα μελι παγωτο κτλ..
το ιδανικο ειναι μαρμελαδα φραουλα στη μεση,διπλωνω και στολιζω με σαντιγι και φλουδες σοκολατας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου