Υλικα
1 φλιτσανι τσαγιου βουτυρο
1 και 1/2 φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη
1 φλιτζανι τσαγιου γαλα
7 αυγα
1 φαρινα αλευρι
2 βανιλιες
1 κουταλια σουπας κανελογαρυφαλλα
1 ποτηρακι κρασιου κονιακ
3 κουταλιες μπεικιν παουντερ
2 φλιτζανες καρυδια
1 και 1/2 φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη
1 φλιτζανι τσαγιου γαλα
7 αυγα
1 φαρινα αλευρι
2 βανιλιες
1 κουταλια σουπας κανελογαρυφαλλα
1 ποτηρακι κρασιου κονιακ
3 κουταλιες μπεικιν παουντερ
2 φλιτζανες καρυδια
Σιροπι
4 ποτηρια ζαχαρη
6 ποτηρια νερο
2 σοκολατες κουβερτουρες για επικαλυψη
Εκτελεση
Χτυπαμε βουτυρο και ζαχαρη εως ν αφρατεψει.
Ριχνουμε ενα ενα τα αυγα.
Μετα τις βανιλιες, κανελογαρυφαλλο και κονιακ.
Ανακατευουμε μπεικιν με φαρινα και τα ριχνουμε εναλλαξ με το γαλα.
Το βαζουμε σε ταψι και το ψηνουμε στο φουρνο.
Οσο αυτο ψηνετε ετοιμαζουμε το σιροπι.
Μολις βγει την αφηνουμε λιγο και μετα σιροπαρουμε.
Οταν κρυωσει καλα τοτε γλασσαρουμε με τις σοκολατες.(τις οποιες τις εχουμε λιωσει)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου