Υλικα
800 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
400 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γραμμ ζάχαρη άχνη
μπείκιν πάουντερ
1 φακελάκι κουβερτούρα σε σταγόνες
1 φακελάκι κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες
1 πλάκα λευκής σοκολάτας
Εκτελεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά και τέλος το αλεύρι για όλες τις χρήσεις με το μπείκιν πάουντερ μέχρι να γίνει μια λεία ομοιομορφη ζύμη.
Αφήνετε τη ζύμη να “ξεκουραστεί” στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 5 χιλιοστών και με ένα κουπάτ σε σχήμα στρογγυλο η οτι σας αρεσει κόβετε τα μπισκότα.
Εάν δεν έχετε κουπάτ, με ένα μαχαίρι χαράξτε προσεκτικά το σχέδιο που επιθυμείτε.
Αφού κάνετε τα στρογγυλα σχηματα,τα λουλουδακια (η ότι σας αρεσει…) τα βάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε στους 170ο για 15 λεπτά.
Τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.
Σε μπεν μαρί λιώνετε τη λευκή σοκολάτα και μετά ετοιμάζετε την κουβερτούρα και την κουβερτούρα γάλακτος βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στη συσκευασία.
Βουτάτε ίσο αριθμό μπισκότων στη λευκή σοκολάτα, στην κουβερτούρα γάλακτος και στην απλή κουβερτούρα.
Τα τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου