Σελίδες

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΥΚΟΛΗ (NTR)






ΥΛΙΚΑ

1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας χυμό πορτοκάλι
3 κουταλιές κονιάκ
1/3 κούπας ζάχαρη
ξύσμα πορτοκαλιού
1 βανίλια
1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στο μίξερ το λάδι, το χυμό, το κονιάκ, τη ζάχαρη και το ξύσμα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Δεν το κτύπάμε πολύ για να μείνει η ζύμη τριφτή.
Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης και τα ανοίγουμε σε φύλλο το οποίο τοποθετούμε σε ταρτιέρα 30 εκ.
Βάζουμε στο φύλλο τη μαρμελάδα κι απο πάνω το στολίζουμε με λωρίδες που κόψαμε απο την υπόλοιπη ζύμη που την ανοίξαμε σε λεπτο φύλλο.
Ψήνουμε την πάστα φλώρα σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Καλη Επιτυχια!!!!!!Δοκιμαστε το !!!!!



1 σχόλιο:

  1. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε οτι μαρμελαδα σας αρεσει..επισης μπορειτε με τη ζυμη να ετοιμασετε ατομικες *παστα φλωρα*...καλη Επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή