Υλικα
Μια σφολιατα{αν Θελουμε τηγανιτα}
1 τυρί philadelphia
20 ελιές πράσινες και μαύρες χωρις κουκουτσια
μαϊντανός
3 κ.σ.παρμεζάνα
1 κ.σ.τριμμένο κουκουνάρι
πιπέρι
σταφίδες ξανθές και μαύρες
κράνα η οτι μας αρεσει
Εκτελεση
Ο πρωτος τροπος
ειναι να κοψουμε τη σφολιατα σε τετραγωνα τεμαχια και ..να γεμισουμε με τη γεμιση (που θα ετοιμασουμε )και να τα τηγανισουμε σε ηλιελαιο..
και
Ο Δευτερος τροπος ειναι οπως σας λεω.... να τα ετοιμασετε {χωρις σφολιατα}
Στο μπλεντερ λειώνουμε τις ελιές με λίγο μαϊντανό,, παρμεζάνα, κουκουνάρι .
Ανακατεύουμε με το τυρί και το πιπέρι.
Πλάθουμε σε ρολό.
Σε λαδοχαρτο απλώνουμε σταφίδες μαύρες, ξανθές και κράνα ή ό,τι είδος berries βρούμε καθώς και λίγα φύλλα χονδροκομμένου μαϊντανού. Κολλάμε πάνω το ρολό τυριού και το κλείνουμε.
Το αφήνουμε όλο το βράδυ τυλιγμένο στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε την επομενη μερα.
Καλη Επιτυχια και Καλη Ορεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου