Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟΤΥΡΑΚΙ(NTR)










ΥΛΙΚΑ

Νερο χλιαρο  400 γρ
200 γρ ελααιολαδο
1 κιλο ΜΑΝΝΑ αλευρι
αλατι
λιγη  Ζαχαρη

 Για τη Γεμιση

ΤΥΡΙ (ΑΜΑΡΑΘΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΡΕΚΑ)
 ½ κιλο Μαρααθοτυρακι
½ κιλο κιμα
κρεμμυδακια ξηρα κομμενα σε φετες

½ ποτηρι κρασιου λευκο
2 καροτα τριμμενα
½ κιλο Σπανακι κομμενο’
όταν γινουν στην κατσαρολα  ριχνω το τριμμενο τυρι

ετομαζω 2 φυλλα ένα κατω τοποθετω την γεμιση και ένα επανω
κοβω σε τεμαχια την πιτα μου ραντιζω με σουρωτη η υγρη σοδα(για να είναι τραγανο
το φυλλο μου) και ψηνω στους 180 βαθμους για 35-40 λεπτα.

Καλη Επιτυχια και Καλη σας Ορεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου