ΥΛΙΚΑ
Νερο χλιαρο 400 γρ
200 γρ ελααιολαδο
1 κιλο ΜΑΝΝΑ αλευρι
αλατι
λιγη Ζαχαρη
Για τη Γεμιση
ΤΥΡΙ (ΑΜΑΡΑΘΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΡΕΚΑ)
½ κιλο Μαρααθοτυρακι
½ κιλο κιμα
κρεμμυδακια ξηρα κομμενα σε
φετες
½ ποτηρι κρασιου λευκο
2 καροτα τριμμενα
½ κιλο Σπανακι κομμενο’
όταν γινουν στην κατσαρολα ριχνω το τριμμενο τυρι
ετομαζω 2 φυλλα ένα κατω
τοποθετω την γεμιση και ένα επανω
κοβω σε τεμαχια την πιτα μου
ραντιζω με σουρωτη η υγρη σοδα(για να είναι τραγανο
το φυλλο μου) και ψηνω στους
180 βαθμους για 35-40 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου