Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Χυλοπίτες με Γαλοπούλα Της Γιαγιας (NTR)



Υλικα

1 πακέτο Χυλοπίτες
400 γρ. στηθος  γαλοπούλας
1 κούπα ζωμό κοτόπουλου
1 κούπα ντοματόπολτο
1 κούπα λάχανο
5 λιαστές ντομάτες
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα
κόκκινο γλυκό πιπέρι
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμαζω τη γαλοπουλα με ολα τα υλικα (εκτος το τυρι~που το εχουμε για το σερβιρισμα)με τη σαλτσα κανονικα εως οτου δεσει η σαλτσα και 
Βράζω το νερό,(σε ξεχωριστη κατσαρολα) ρίχνω τις χυλοπίτες 
και τις βράζω για 8 λεπτά. 
Μόλις είναι έτοιμες τις μεταφέρω μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα που έμεινε. 
Τρίβω λίγο τυρί ανακατεύω και σερβίρω με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλη Ορεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου