ΥΛΙΚΑ
700
γρ ρεγκάτο
3 ασπράδια
80
γρ. αλευρι φαριν απ
μοσχοκάρυδο
1
αυγο για πανάρισμα
100
γρ αμυγδαλα ασπρισμενα και χονδροτριμμενα
Ηλιελαιο για τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα
ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό, πλάθουμε σε
ο,τι σχήμα θέλουμε(εγω τα πλαθω μπαλακια στρογγυλα) και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
Πανάρουμε, με αλεύρι μετα αυγό μετα αμύγδαλα και
τηγανίζουμε.Οταν παρουν ενα χρυσο χρωμα ειναι ετοιμα.
Καλη Επιτυχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου