ΥΛΙΚΑ
150 γρ.
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 αυγό
110 γρ.
ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι Nutella
2 κ.σουπας βούτυρο
λιγους τριμμενους ξηρους καρπους, αρεσκειας σας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C και στρώστε στο ταψί του φούρνο μια
λαδόκολλα.
Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα
μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν .
Προσθέστε
σταδιακά και το αλεύρι και συνεχίζετε να χτυπάτε με το “γάντζο” του μίξερ για
2-3′ ακόμα.Ριχνετε τους τριμμενους ξηρους καρπους.(Εγω βαζω αμυγδαλα η καρυδια)
Επειδή η ζύμη δεν θα είναι σφιχτη , βρέξτε τα χέρια σας και πλάστε μπαλάκια σε
μέγεθος καρυδιού, τα πιέζετε ελαφρά και τα τοποθετείτε στη λαδόκολλα στο ταψί
με διάστημα μεταξύ τους.
Ψήστε για 10-12 λεπτά.
Βγάζετε
από φούρνο τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα στο ταψί για 5′, μετά τα σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου