ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ντοµατάκια ψιλοκοµµένα
1 κιλό κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
1 φλιτζάνι δυόσµο ψιλοκοµµένο
1 φλιτζάνι µαϊντανό ψιλοκοµµένο
1 φλιτζάνι βασιλικό ψιλοκοµµένο
αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισµα
καππαρι για το γαρνίρισµα
αλάτι
πιπέρι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε όλα τα υλικά µαζί σε ένα µπολ και προσθέτετε όσο
αλεύρι χρειάζεται µέχρι να έχετε ένα µείγµα σαν πηχτό χυλό.
Αφήνετε το µείγµα στο ψυγείο περίπου για 1 ώρα ώστε, αν στο µεταξύ βγάλει υγρά, να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόµα.
Αφήνετε το µείγµα στο ψυγείο περίπου για 1 ώρα ώστε, αν στο µεταξύ βγάλει υγρά, να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόµα.
Τηγανίζετε τους ντοµατοκεφτέδες σε µέτρια προς δυνατή φωτιά µέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τους βγάζετε µε τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Γαρνίρετε µε καππαρι(εαν θελετε) και σερβίρετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου