***....Γευσου....Γευσεις....***



Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ (NTR)




ΥΛΙΚΑ


2 σνίτσελ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. σόγια σος
½ κ. γλ. Πάπρικα
½ λεμόνι
3 κ.σ. νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ. γλ. Κόρν φλάουρ
Αλάτι 
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα τη σόγια, το νερό, τη πάπρικα και λίγο αλάτι.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι. Προσθέτουμε τα σνίτσελ και ψήνουμε από 1 λεπτό τη κάθε πλευρά.
Χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη φωτιά και προσθέτουμε το μίγμα με τη μουστάρδα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά. 
Βγάζουμε το κρέας από τη φωτιά και κρατάμε το ζωμό. 
Διαλύουμε το κόρν φλάουρ και προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι. 
Βάζουμε σε καθαρό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά και μόλις αρχίσει να δένει προσθέτουμε το κρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου