ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ
ΥΛΙΚΑ
1300 γραμμαρια αμυγδαλα ξασπρισμενα
1 κιλο ζαχαρη
8 ασπραδια αυγων
1 πιατελακι του καφε σιμιγδαλι
1 κουταλια λεμονι ξυσμα
και λιγο ανθονερο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κτυπαμε τα αυγα και τα ριχνοιυμε σε μια λεκανι μαζι με τα ξασπρισμενα αμυγδαλα και ψιλοκομμενα
Τη ζαχαρη και το σιμιγδαλι
Τα ζυμωνουμε όλα μαζι και τα πλαθουμε
Αλειφουμε το ταψι με βουτυρο και τα ψηνουμε
Όταν ψηθουν τα ραντιζουμε με ανθονερο και τα βουταμε σε
Ψιλη ζαχαρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου