Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ(NTR)





    ΥΛΙΚΑ

    2 αυγα ολοκληρα
    1 κουταλια  αλάτι
    1 1/2  κουταλάκι έτοιμα μουστάρδα 
    2 κουταλάκι ξίδι από άσπρο κρασί
    200ml ηλιέλαιο (2 1/2 φλιτζανες )ακριβως
    μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμόνι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


  1. Χτυπήστε  τ  αυγα στο μίξερ επί 20 δευτερόλεπτα περίπου.
  2. Προσθέστε το αλάτι, τη μουστάρδα και το ξιδι και χτυπήστε μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά . Σταδιακά προσθέστε το ηλιέλαιο, συνεχίζοντας να χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ.
  3. Ρίξτε σταγόνα σταγόνα τον χυμό του λεμονιού, δοκιμάσετε και προσθέστε και άλλο λεμόνι.
Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου