ΥΛΙΚΑ
2 αυγα ολοκληρα
1 κουταλια αλάτι
1 1/2 κουταλάκι έτοιμα μουστάρδα
2 κουταλάκι ξίδι από άσπρο κρασί
200ml ηλιέλαιο (2 1/2 φλιτζανες )ακριβως
μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμόνι
- Χτυπήστε τ αυγα στο μίξερ επί 20 δευτερόλεπτα περίπου.
- Προσθέστε το αλάτι, τη μουστάρδα και το ξιδι και χτυπήστε μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά . Σταδιακά προσθέστε το ηλιέλαιο, συνεχίζοντας να χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ.
- Ρίξτε σταγόνα σταγόνα τον χυμό του λεμονιού, δοκιμάσετε και προσθέστε και άλλο λεμόνι.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου