Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μοσχάρι κοκκινιστό με αρακα η Φασολακια (NTR)




ΥΛΙΚΑ


1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε 5-6 μερίδες και πλυμένο
1 ½ κιλό φρέσκο αρακα η  φασολάκια πλυμένα και καθαρισμένα
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
αλάτι & πιπέρι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 ποτήρια του νερού ντοματάκια ψιλοκομμένα
2/3 ποτήρια του νερού ελαιόλαδο 





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας. Ύστερα από λίγο ρίχνουμε το κρεμμύδι, το ροδίζουμε και μετά προσθέτουμε τα ντοματάκια, το μαϊντανό, πιπέρι και νερό τόσο ώστε να σκεπάζει το κρέας.
 Βράζουμε το φαγητό για 1 ώρα ακόμα.
Τελος ριχνουμε τον αρακα η τα φασολακια και αφηνουμε να σιγοβρασουν.
 Επειδή το μοσχάρι συνήθως είναι σκληρό, βάζουμε το αλάτι που θα χρειαστεί 15 λεπτά προτού σβήσουμε τη φωτιά. 
Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου