ΥΛΙΚΑ
• 500 γρ. μακαρόνι μεσαίο, μισοβρασμένο
• 1/2 πακέτο φύλλα κρούστας
• 1/2 λίτρο γάλα
• 4 αυγά
• 250 γρ. φέτα τρίμμα
• 100 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
• βούτυρο πρόβειο λιωμένο (για άλειμμα)
• αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε 4 φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Απλώνουμε τα μακαρόνια και αναμειγνύουμε με τη φέτα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και το αλατοπίπερο (προσοχή στο αλάτι, λόγω τυριών). Περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Φουρνίζουμε για μισή ώρα στους 180° ή όσο να στεγνώσει η μακαρονόπιττα. Ιδανική συνταγή για τα ζυμαρικά προηγουμένων ημερών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου