ΥΛΙΚΑ
2
κουταλακια κοφτα ΣΟΔΑ
3
κεσεδακια ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1
ξυλο κανελας
1
Μαστιχα Χιου(τριμμενη σε κομπακια)
½ κιλο
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ χοντρο
1
φλυτζανα νερο
2
ζαχαρη(φλιτζανες)
ΣΙΡΟΠΙ
1
κιλο Ζαχαρη
2
φλιτζανες νερο
ξυσμα λεμονιου ½
λεμονι στιμμενο)
Μια κανελα ξυλο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια λεκανι τοποθετουμε τα γιουρτια .
Διαλυουμε τη μαστιχα στο χλιαρο νερο και το ριχνουμε
στα γιουρτια
Επειτα το ξυσμα λεμονιου τη ζαχαρη και ανακατευουμε
ριχνοντας λιγο-λιγο το σιμιγδαλι .
Αλευρωνουμε το ταψι μας και τοποθετουμε το μιγμα μας
στο ταψι.
Ψηνουμε στους 200 βαθμους..
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου