Υλικά
- 250 γραμμάρια πέννες
- 1 μικρό κρεμμύδι
ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά
ψιλοκομμένη
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- 4 φέτες καπνιστή
πανσέτα ψητή
- 70 γραμμάρια ( 2
φέτες χοντροκομμένες ) ζαμπόν καπνιστό με πιπέρι
- 50 γραμμάρια φιλέτο
καπνιστό γαλοπούλας
- 60 γραμμάρια κρέμα
τυριού
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Λίγο ψιλοκομμένο
μαϊντανό
- Κρεμα Γαλακτος.
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό
(αλατισμένο με μια κουταλιά χοντρό αλάτι) βράζετε τα ζυμαρικά για περίπου 10-12 λεπτά.
Τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με κρύο
νερό και τα αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε με
λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε τις πιπεριές και την
πανσέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια.
Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύετε
μέχρι τα υλικά να μαραθούν.
Στην συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα
αλλαντικά τα οποία τα έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια και ανακατεύετε καλά.
Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε την
κρέμα τυριού και την μουστάρδα και χαμηλώνετε την φωτιά.
Αφού έχετε ανακατέψει προσθέτετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε για ένα λεπτό μέχρι να ζεσταθούν.
Τοποθετουμε σ ενα πιρεξ ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και ψηνουμε εως ροδισει.
Καλη Ορεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου