Υλικά
3 αβγά
250 γραμμάρια μυζήθρα
100 γραμμάρια σπανάκι
100 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια βούτυρο
200 γραμμάρια μανιτάρια
Αλάτι,
Πιπέρι
Φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
1 φύλλο σφολιάτας
300 γραμμάρια πατάτες
300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο
300 γραμμάρια κολοκύθα κομμένη σε κύβους
Εκτέλεση
Αφού τις καθαρίστε τις βράζετε σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίξτε την κολοκύθα μαζί με τα μανιτάρια και σόταρε στο τηγάνι με λίγο βούτυρο. Στο τέλος πρόσθεσε και το σπανάκι να μαραθεί.
Κόβετε και το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια και σόταρε επίσης να πάρουν λίγο χρώμα.
Ανακατέψτε τις πατάτες με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά να αναμειχθούν όλα μαζί.Αδειάστε το έτοιμο φύλλο σε ένα ταψί και ράντισε με λίγο ελαιόλαδο.
Τρύπηστε το φύλλο σε διάφορα σημεία με μαχαιρι.
Απλώστε το μείγμα με τα υλικά και περίχυσε με κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώστε και ρίξε από πάνω το δενδρολίβανο και ψήνετε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς άνω και κάτω .
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου