ΥΛΙΚΑ
6
αυγα
1
βανιλια
Ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
½
ποτηρι χυμο
200 gr γιαουρτι (στραγγιστο)
½
κιλο ΑΛΕΥΡΙ
1
ποτηρι σπορελαιο
1 ½
ποτηρι(νερου) Ζαχαρη
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κτυπαμε τους κροκους(αυγων) με τη ζαχαρη εως οτου
ασπρισει
Κτυπαμε τα ασπραδια ΜΑΡΕΓΚΑ ξεχωριστα
Το σπορελαιο με το γιαουρτι ανακατευουμε καλα.
Ριχνουμε λιγο αλευρι λιγη μαρεγκα λιγο από το
μιγμα(ζαχαρη+αυγα)
Εως οτου τελειωσουν όλα τα υλικα μας (τη βανιλια το ξυσμα,το χυμο) και
ανακατευουμε πολύ καλα.Πασπαλιζουμε το ταψι η τη Φορμα μας με λιγο αλευρι(για να μη
κολλησει) και τοποθετουμε το μιγμα μας στο ταψι η στη φορμα.
Προθερμαινουμε το φουρνο και ψηνουμε στους 200βαθ
αν θελουμε ... πασπαλιζουμε με αχνη ...
Καλη Επιτυχια!!!!!Δολιμαστε το Γρηγορο ευκολο και ***Γευσου Γευσεις****
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου