ΥΛΙΚΑ
3 παντεσπάνια διαμέτρου 25εκ.
Για το σιρόπι
120γρ. ζεστό νερό
140γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη γέμιση
Μους σοκολάτα
Μους λευκή σοκολάτα
Για τη διακόσμηση
Χρωματιστά καραμελάκια με γέμιση σοκολάτα πουράκια σοκολάτας
Για το σιρόπι
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε το ζεστό νερό με τη ζάχαρη να πάρουν μια βράση και έπειτα αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σιροπιάζετε τα παντεσπάνια χρησιμοποιώντας πινέλο.
Βάζετε ένα δίσκο από παντεσπάνι σε πιατέλα σερβιρίσματος και απλώνετε πάνω μια στρώση μους σοκολάτας.
Στρώνετε την επιφάνεια τη μους με μια σπάτουλα σιλικόνης.
Συνεχίζετε με δεύτερο παντεσπάνι και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με μους λευκής σοκολάτας.
Τοποθετείτε και το τρίτο παντεσπάνι και επικαλύπτετε πλήρως την τούρτα με τις υπόλοιπες μους.
Αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για περίπου δύο ώρες προκειμένου να σταθεροποιηθεί.
Τέλος, γαρνίρετε την τούρτα με καραμελάκια, και πουράκια
Πριν σερβίρετε τοποθετείτε πάνω στην τούρτα και τα σοκολατένια καραμελακια η οτι αλλο σας αρεσει η πουρακια κομμενα.
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου