ΥΛΙΚΑ
Ετοιμη ζύμη για πίτσα
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 μέτριες ντομάτες
1 κουταλιά της σούπας κρέμα βαλσάμικου
ρίγανη
200 γρμ. φέτα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε να σωτάρουμε, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Εκτός φωτιάς, καραμελώνουμε με την κλασική κρέμα βαλσαμικού, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας στον πάγκο της κουζίνας, πάνω σε ένα χαρτί ψησίματος. Προσθέτουμε τη γέμιση με τη ντομάτα και τα κρεμμύδια και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι, ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη και τυλίγουμε τη ζύμη σε ρολό.
Κόβουμε με ένα μαχαίρι το ρολό σε φέτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 10 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, στους 180 βαθμούς, και συνεχίζουμε το ψήσιμο, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδοκοκκινίσουν τα ρολάκια πίτσας.
Σερβίρουμε τα ρολάκια πίτσας, σε μια πιατέλα.
Τρωγονται και παγωμενα..ειναι τελεια τροφη για τα παιδια ..
Καλη Επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου